AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşınla kavga ettiğini görmek

Kahve falında bir arkadaşınla kavga ettiğini görmek

Kahve falında bir arkadaşınla kavga ettiğini görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşınla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Sorumluluk veya görevlerinizi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında kavga ettiğin arkadaşını görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında eski arkadaşla kavga ettiğini görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, yokluğun biteceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının kavga ettiğini görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki arkadaşının kavga ettiğini görmek büyük kazançlar elde edileceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşla kavga ettiğini görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşınla kavga ettiğini görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarının kavga ettiğini görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek zor durumlara düşeceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir