AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızılcık toplamak

Kahve falında kızılcık toplamak

Kahve falında kızılcık toplamak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızılcık toplamak gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara katılmanız veya uzun zamandır gitmediğiniz yerlere gitmeniz eski bir tanıdıkla yeni fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında ağaçtan kızılcık toplamak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına yorulur.

Kahve falında kızılcık toplamak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi zararın büyük olacağına inanılır.

Kahve falında kızılcık kirazı toplamak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kızılcık toplamak yokluk çekmeyeceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızılcık suyu görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızılcık yemek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kızılcık görmek büyük borçların altında ezileceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında kızılcık reçeli görmek ters giden işlerin normale döneceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir