AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızgın olmak

Kahve falında kızgın olmak

Kahve falında kızgın olmak atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, gelirinin azalacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızgın olmak gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmek sorun yaratabilir.

Kahve falında sevdiğini kızgın görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini kızgın görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızgın fil görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işarettir.

Kahve falında kızgın demir görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızgın yağ içmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızgın köpek görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına yorulur.

Kahve falında kızgın bakmak bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını kızgın görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir