AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızdan ayrılmak

Kahve falında kızdan ayrılmak

Kahve falında kızdan ayrılmak iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, sıkıntılar son bulacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızdan ayrılmak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yaırımlar konusunda şanslısınız.

Kahve falında sevdiği kızdan ayrılmak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızdan ayrılmak işlerin çığırından çıkacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızdan ayrılmak hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine kızmak bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, ağız tadının bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir insana kızmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annemin bana kızdığını görmek yanlış yatırımlar yapılacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşlara kızmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında oğluna kızmak eşe dosta yardım edileceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir