AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızda sakal görmek

Kahve falında kızda sakal görmek

Kahve falında kızda sakal görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, rahat bir hayata adım atacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızda sakal gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar hassasiyet içeriyor.

Kahve falında kızda sakal çıktığını görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızda sakal görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına alamet eder.

Kahve falında bir kızda sakal görmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına yorulur.

Kahve falında kızdan teklif almak üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına inanılır.

Kahve falında geline kızmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işarettir.

Kahve falında ablaya kızmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronun kızdığını görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kendine kızmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir