AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızarmış fare görmek

Kahve falında kızarmış fare görmek

Kahve falında kızarmış fare görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kızarmış fare gördüyseniz:

  • Kontrolümüz dışındaki olaylar kaygı yaratabilir.

Kahve falında kızarmış fare yemek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, daha rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında kızarmış fare görmek dileklerinin de kabul olacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında fare kızartmak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin fare yemesini görmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz renk fare görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında fındık faresi öldürmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında topraktan çıkan fare görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Kahve falında fare yiyen birini görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir