AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızarmış tavuk budu görmek

Kahve falında kızarmış tavuk budu görmek

Kahve falında kızarmış tavuk budu görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızarmış tavuk budu gördüyseniz:

  • Siz ne kadar ciddiye almazsanız o kadar geçici olacaklar.

Kahve falında kızarmış tavuk budu görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk but yemek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk budu yemek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına inanılır.

Kahve falında tavuk budu görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş tavuk budu görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk butları görmek borçlarının kapacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında tavuk budu almak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ tavuk budu görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir