AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıza bakmaya gitmek

Kahve falında kıza bakmaya gitmek

Kahve falında kıza bakmaya gitmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıza bakmaya gitmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız veya maddi başlıklı konular söz konusu olduğu için, ne yapacağınız üzerine etraflıca düşünülmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında kıza bakmaya gitmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızın askere gitmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı istemeye gitmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızıyla hacca gitmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kızının evine gitmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kızı istemeye gitmek yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Kahve falında kızın peşinden gitmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kızı istemeye gitmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir