AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızıyla hacca gitmek

Kahve falında kızıyla hacca gitmek

Kahve falında kızıyla hacca gitmek aydınlık bir döneme girileceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına alamet eder.

Kahve falında kızıyla hacca gitmek gördüyseniz:

  • Düşünmeden veya sert konuşmak tartışmaları büyütebilir.

Kahve falında kızıyla hacca gitmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının hacca gittiğini görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında kızını hacca göndermek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına delalettir.

Kahve falında hacca gidememek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında hacca gitmek istediğini görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına inanılır.

Kahve falında haca gidenleri görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının hacca gideceğini görmek başarılı adımlar atacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacca gitmek şeytan taşlamak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir