AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarının küstüğünü görmek

Kahve falında arkadaşlarının küstüğünü görmek

Kahve falında arkadaşlarının küstüğünü görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşlarının küstüğünü gördüyseniz:

  • Yaşam tazınızın bazı bölümlerinin yenilenmesi gerektiğini fark etmenizi sağlayacak olaylar yaşanabilir.

Kahve falında küs olduğu arkadaşını görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla barışmak gelmek istediği noktalara geleceğine, güzel bir hayat geçireceğine delalettir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla kavga etmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, sıkıntıdan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla barışmak patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşına küstüğünü görmek onu alkışlayacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küsmüş arkadaşını görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşın küstüğünü görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun bir arkadaşla barışmak rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir