AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyma yapmak

Kahve falında kıyma yapmak

Kahve falında kıyma yapmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyma yapmak gördüyseniz:

  • Sabrınızı veya şanslarını zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kıymalı börek yapmak aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eti kıyma yapmak maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyma yapmak saadetinin yükseleceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıymalı pide yapmak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kıymayla köfte yapmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıymalı gözleme yapmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Kahve falında kıymalı makarna yapmak eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kıymadan köfte yapmak hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir