AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyma aldığını görmek

Kahve falında kıyma aldığını görmek

Kahve falında kıyma aldığını görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, iyi habere, bir türlü kendine gelemeyeceğine, mevki edineceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyma aldığını gördüyseniz:

  • Net olmayan durumları aydınlatıcı sorular sorulması gerekiyor.

Kahve falında kıyma aldığını görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında kıymalık et görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalet eder.

Kahve falında kıymalı pide yaptırmak kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıymalı börek yediğini görmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine inanılır.

Kahve falında eti kıyma çekmek anne babayla ters düşüleceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında pişmemiş kıyma görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyma karıştırmak bekârlığına da veda edeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına işarettir.

Kahve falında kıymalı yemek görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir