AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafetlerle yıkanmak

Kahve falında kıyafetlerle yıkanmak

Kahve falında kıyafetlerle yıkanmak unvan sahibi olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, neşenin yerine geleceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine yorulur.

Kahve falında kıyafetlerle yıkanmak gördüyseniz:

  • Birbirine zıt olan şeyleri bir araya getirebilirsiniz.

Kahve falında güzel kıyafetli birini görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyafeti yırtılmak kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyafet yemek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işarettir.

Kahve falında birinin kıyafetini giymek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında asker kıyafeti giymek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine işaret eder.

Kahve falında güzel bir kıyafet görmek kısmetinin hep açık olacağına, kötü günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında osmanlı kıyafeti giymek evliyse çocuk sahibi olacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında üzerinde yeşil kıyafet görmek çok iyi giden işlerin duracağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir