AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafeti yırtılmak

Kahve falında kıyafeti yırtılmak

Kahve falında kıyafeti yırtılmak atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, isteklerinin erteleneceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında kıyafeti yırtılmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Kahve falında kıyafeti yırtılmak darlığa düşmeyeceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyafetinin yırtıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyafetin yırtıldığını görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyafetlerinin yırtıldığını görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtılmış kıyafet görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine işarettir.

Kahve falında pantolonun yırtılmasını görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında halının yırtıldığını görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında para yırtılması görmek kıtlığın meydana geleceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir