AnaSayfa / Genel / Kahve falında osmanlı kıyafeti giymek

Kahve falında osmanlı kıyafeti giymek

Kahve falında osmanlı kıyafeti giymek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında osmanlı kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Ortada çözüm bekleyen konular olabilir.

Kahve falında siyah nişan kıyafeti giymek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında ölen bir kişinin kıyafetlerini giymek güzel bir ilişkiye başlanacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının kıyafetini giymek saygın biri haline geleceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında pilot kıyafeti giymek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine inanılır.

Kahve falında lacivert kıyafet giymek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş bir kişinin kıyafetini giymek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına işarettir.

Kahve falında yeşil kıyafet giymek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında ölü birinin kıyafetini giymek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir