AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafetlerini satmak

Kahve falında kıyafetlerini satmak

Kahve falında kıyafetlerini satmak iyiliğe ve güzelliğe, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyafetlerini satmak gördüyseniz:

  • Fırsat olarak nitelenebilecek şeylerin hemen üstüne atılmamalısınız.

Kahve falında kıyafet satmak alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek kıyafeti satmak başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyafetlerini satmak iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eski kıyafetleri satmak çok hayırlı günler görüleceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında bebek kıyafetleri satmak geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında cep telefonunu satmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ayva satmak buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç satmak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir