AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafeti kirli görmek

Kahve falında kıyafeti kirli görmek

Kahve falında kıyafeti kirli görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyafeti kirli gördüyseniz:

  • Elinize bir şey geçmeyecekse pazarlıktan kaçınmalı veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Kahve falında kıyafetlerinin kirlendiğini görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında kirli kıyafet giymek afiyete ereceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyafetinin kirlendiğini görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli kıyafetler görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyafeti kirli görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kirli kıyafet görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, hastalıklarının düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında mor kıyafet görmek büyük düşüneceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu kıyafet görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, işlerinin kötüleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir