AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli kıyafet görmek

Kahve falında kirli kıyafet görmek

Kahve falında kirli kıyafet görmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, gamsız bir hayat süreceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işarettir.

Kahve falında kirli kıyafet gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığına da göz atmak, işde başarı getirebilir.

Kahve falında kıyafeti kirli görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine işaret eder.

Kahve falında kirli kıyafet görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında kıyafetinin kirlendiğini görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kirli kıyafet giymek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sorunlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli kıyafetler görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyafetlerinin kirlendiğini görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında bavula kıyafet koymak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında kıyafetlerini dağıtmak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir