AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek kıyafeti giymek

Kahve falında erkek kıyafeti giymek

Kahve falında erkek kıyafeti giymek başarıyla geleceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, bir sebeple çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında erkek kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Süreci doğru yönetmek için, muhasebeci, avukat, bankacı v.b uzman kişilerden fikir almanız gerekebilir.

Kahve falında erkek kıyafeti giymek dini inançların güçleneceğine, dertlerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bebeğe kıyafet giydirmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtı açık kıyafet giymek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişinin kıyafetlerini giymek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okul kıyafeti giymek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine delalettir.

Kahve falında hakim kıyafeti giymek yeni işlere atılacağına, sorunlarını unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yöresel kıyafet giymek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında geniş kıyafet giymek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir