Kahve falında kıyafet çıkartmak

Kahve falında kıyafet çıkartmak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyafet çıkartmak gördüyseniz:

  • Elinize daha önceden verilmiş kararları ilgilendiren bilgi veya haberler geçebilir.

Kahve falında kıyafet çıkartmak yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında birini yokuş çıkarken görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su çiçeği çıkartmak o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişini çıkarıp takmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sesli gaz çıkardığını görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin gazını çıkartmak iç sıkıntısına, güzel bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabılarını çıkardığını görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin işten çıkarıldığını görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top