AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıvırcık dikmek

Kahve falında kıvırcık dikmek

Kahve falında kıvırcık dikmek makamının ve ününün artacağına, inancından sapacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına inanılır.

Kahve falında kıvırcık dikmek gördüyseniz:

  • Çok fazla seçenek sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında kıvırcık dikmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kıvırcık saç yapmak yeni denemelerde bulunacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık saçlı adam görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kıvırcık tarlası görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil soğan ve kıvırcık görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına yorulur.

Kahve falında saçları kıvırcık yapmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kıvırcık saçlı olmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, eşi ile problemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık almak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir