AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıtmir kolye görmek

Kahve falında kıtmir kolye görmek

Kahve falında kıtmir kolye görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında kıtmir kolye gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gereken konular olabilir.

Kahve falında kıtmir kolyesi görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kıtmir kolye görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kıtmir görmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın kırık kolye görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kolye ve bilezik takmak yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında yerde altın kolye bulmak karlı bir iş ortaklığı yapacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına delalettir.

Kahve falında kolye altın görmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kolye çaldırmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir