AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitapçıdan kitap almak

Kahve falında kitapçıdan kitap almak

Kahve falında kitapçıdan kitap almak iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kitapçıdan kitap almak gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz bir kimseyi misafir etmek ya da onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kitap sayfası görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kitaplar almak her zaman el üstünde tutulacağına, keyifli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kitap saklamak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında kanun kitabı görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, insanlarla tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kitap yığını görmek başarılarını arttıracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına işarettir.

Kahve falında osmanlıca kitap görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kitaplık yaptığını görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına alamet eder.

Kahve falında kitap yemek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir