AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitaplar almak

Kahve falında kitaplar almak

Kahve falında kitaplar almak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, ileri gideceğine, para ve zaman ayıracağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, aklına giren şeytana uyacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kitaplar almak gördüyseniz:

  • Diğerleri için ne yapabiliyorsanız yapmalısınız.

Kahve falında mevlana kitabı görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında başbakana kitap vermek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kitapçıya gitmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kitap görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kitap rafı görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ders kitap görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek kitabı görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında burç kitabı görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir