AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanun kitabı görmek

Kahve falında kanun kitabı görmek

Kahve falında kanun kitabı görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, yüzün güleceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında kanun kitabı gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olmanız gerekiyor.

Kahve falında kanun kitabı görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanun kaçağı görmek anne duasının açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanun kaçağı olmak sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanundan kaçmak onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında kanun çalmak tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanun maddesi görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında müzik aleti kanun görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanun kaçağı olduğunu görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir