AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı kurtarmak

Kahve falında arkadaşı kurtarmak

Kahve falında arkadaşı kurtarmak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşı kurtarmak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı, yeteneklerinizi veya takviminizi doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında arkadaşının hayatını kurtarmak hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaş kurtarmak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını boğulurken kurtarmak sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını dayaktan kurtarmak daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını boğulmaktan kurtarmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı kurtarmak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kavgadan kurtarmak başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını kurtarmak sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir