AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını ölümden kurtarmak

Kahve falında arkadaşını ölümden kurtarmak

Kahve falında arkadaşını ölümden kurtarmak geçim derdine düşeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını ölümden kurtarmak gördüyseniz:

  • Az rastlanır türde veya tesadüfen ortaya çıkabilecek bazı bilgiler söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşını ölümden kurtarmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini ölümden kurtarmak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında bir insanı ölümden kurtarmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu ölümden kurtarmak ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini ölümden kurtardığını görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği ölümden kurtarmak daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, başına türlü belalar geleceğine işarettir.

Kahve falında kardeşini ölümden kurtarmak inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir çocuğu ölümden kurtarmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir