AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitap okuyamamak

Kahve falında kitap okuyamamak

Kahve falında kitap okuyamamak sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, işinin en iyisi olacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işarettir.

Kahve falında kitap okuyamamak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi doğru kullanabilirseniz maddi kazanç sağlayabilirsiniz.

Kahve falında kitap okumaya çalışmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, aşık olacağına delalet eder.

Kahve falında kitap okuyan görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kitap okuyan birini görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına yorulur.

Kahve falında okuma kitabı görmek insanlarla iç içe olacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında kitap okuyamamak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, fesada bulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kitap okuyup bitirmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına inanılır.

Kahve falında kitapçıdan kitap almak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında mor kitap görmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir