AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitap aradığını görmek

Kahve falında kitap aradığını görmek

Kahve falında kitap aradığını görmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kitap aradığını gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda aşırı aktivite göstereceksiniz.

Kahve falında kitap aramak gün sayacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kitap aramak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kütüphanede kitap aramak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine rivayet eder.

Kahve falında dini kitap aramak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine inanılır.

Kahve falında kitap aradığını görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalet eder.

Kahve falında birini kitap okurken görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde kitap görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına delalettir.

Kahve falında birisine kitap vermek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir