AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitaplık taşımak

Kahve falında kitaplık taşımak

Kahve falında kitaplık taşımak büyük bir tartışma yaşayacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, istediği gibi yaşayacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kitaplık taşımak gördüyseniz:

  • Bazı planlar ya da organizasyonlar B planı gerektirebilir.

Kahve falında kitaplık taşımak dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına işaret eder.

Kahve falında dini kitap taşımak işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, bol rızık sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kitap taşımak fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük kitap görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Kahve falında birinin kitap okuduğunu görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında matematik kitabı görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına işaret eder.

Kahve falında kitabı suya düşürmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine delalettir.

Kahve falında esmaül hüsna kitabı görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir