AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine kitap vermek

Kahve falında birisine kitap vermek

Kahve falında birisine kitap vermek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisine kitap vermek gördüyseniz:

  • Maddi, işle ya da sosyal hayatınızla ilgili belli konular dönüşüme uğrayabilir ya da siz dönüştürme çabasında olabilirsiniz.

Kahve falında tozlu kitap görmek ters giden durumların düzeleceğine, kazanılan paranın artacağına alamet eder.

Kahve falında kitap cildi görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyülü kitap görmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kitaplıkta kitap görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına rivayet eder.

Kahve falında hediye olarak kitap almak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine işaret eder.

Kahve falında kitap yığını görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında küçük kuran kitabı görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara kitap görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir