AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitabı suya düşürmek

Kahve falında kitabı suya düşürmek

Kahve falında kitabı suya düşürmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, yanlış seçimler yapacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kitabı suya düşürmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize sessizce ulaşmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kitabı suya düşürmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, kendisi ile baş başa kalacağına alamet eder.

Kahve falında kitap düşürmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, kasasının daha çok para dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçağın suya düştüğünü görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına tabir olunur.

Kahve falında suya düşen birini kurtarmak hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kedinin suya düştüğünü görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına inanılır.

Kahve falında terliği suya düşürmek büyük bir işin sahibi olacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu suya düşürmek isteklerinize kavuşacağınıza, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğinin suya düştüğünü görmek hayaller kurulacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir