Kahve falında kedinin suya düştüğünü görmek

Kahve falında kedinin suya düştüğünü görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kedinin suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Net sorular sormalısınız.

Kahve falında kedinin suya düştüğünü görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında kedinin balkondan düştüğünü görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin düşmesini görmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kedi düştüğünü görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında düşen kedi görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kediyi düşerken görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında suya düşen bebeği kurtarmak mali anlamda rahatının yerinde olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsün suya düştüğünü görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir