AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında kist görmek

Kahve falında karnında kist görmek

Kahve falında karnında kist görmek adından konuşulur olacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, ilim irfan sahibi olacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, gönlünün ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında karnında kist gördüyseniz:

  • Verilen sözler tutulamayabilir.

Kahve falında karnında kist görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda kist görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına yorulur.

Kahve falında kist ameliyatı olmak yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına delalettir.

Kahve falında rahimde kist görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine inanılır.

Kahve falında kist düşürmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyninde kist olduğunu görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kist aldırmak rızkından ve gelirinden olacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünde kist görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir