AnaSayfa / Genel / Kahve falında kış mevsiminde karpuz görmek

Kahve falında kış mevsiminde karpuz görmek

Kahve falında kış mevsiminde karpuz görmek sevinç gözyaşları dökmeye, eğitimlerinin iyi olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, umduklarını bulamayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kış mevsiminde karpuz gördüyseniz:

  • İnsanların sabrı taşmak üzere olabilir.

Kahve falında kış mevsiminde karpuz görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalettir.

Kahve falında kış mevsiminde kiraz görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kış mevsiminde denize girmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, aşkının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kış mevsiminde yaz görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kış mevsimi görmek kısmetinin kapanacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kış karpuzu görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kışlık çorap görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kış günü görmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir