AnaSayfa / Genel / Kahve falında kışın geldiğini görmek

Kahve falında kışın geldiğini görmek

Kahve falında kışın geldiğini görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında kışın geldiğini gördüyseniz:

  • Anılar içinizi ısıtacak.

Kahve falında kışın geldiğini görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kışın erik yemek zorlukların son bulacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kışın karpuz görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kışın erik görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına inanılır.

Kahve falında kışın dondurma yemek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kışın kiraz yemek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa inanılır.

Kahve falında kışın denizde yüzmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işarettir.

Kahve falında kışın yüzmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir