AnaSayfa / Genel / Kahve falında kışın erik görmek

Kahve falında kışın erik görmek

Kahve falında kışın erik görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, özlemlerini bitireceğine delalet eder.

Kahve falında kışın erik gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda ya da işinizde umulmadık entrikalarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kışın erik yemek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kışın erik görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında kışın yılan görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, mutluluktan havalara uçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kışın dondurma yemek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kışın üzüm görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına işarettir.

Kahve falında kışın yeşillik görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işarettir.

Kahve falında kışın yaz görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kışın kar yağdığını görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir