AnaSayfa / Genel / Kahve falında ses kısıklığı görmek

Kahve falında ses kısıklığı görmek

Kahve falında ses kısıklığı görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, başarılarının devamlı olacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Kahve falında ses kısıklığı gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek zevk için yolculuk yapabilirsiniz.

Kahve falında kısık sesle konuşmak ele geçen kazancın azalacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ses kısıklığı görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında kısık sesle ağlamak geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ördek sesi duymak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ruh sesi duymak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında sesli kahkaha atmak sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında sessiz konuşmak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına yorulur.

Kahve falında bağırdığı halde sesi çıkmamak stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir