Kahve falında kırmızı kalem görmek

Kahve falında kırmızı kalem görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye, sorunlarının sona ereceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kalem gördüyseniz:

  • Beklentilerinizi mantıklı seviyede tutmanız gerekiyor.

Kahve falında kırmızı tükenmez kalem görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kalem açmak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, iyi şartlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kalemle imza atmak gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı kalem toplamak tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı kurşun kalem görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı pilot kalem görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, şansa alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ve siyah kalem görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top