AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk eti pişirmek

Kahve falında tavuk eti pişirmek

Kahve falında tavuk eti pişirmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kazançların artacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine yorulur.

Kahve falında tavuk eti pişirmek gördüyseniz:

  • Aksi taktirde müsamahakar tutumlarınızın zararlarını görebilirsiniz.

Kahve falında tavuk eti pişirip yemek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk eti pişirmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine işarettir.

Kahve falında tavuk eti pişirdiğini görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk yemeği pişirmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk pişirmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine delalettir.

Kahve falında canlı tavuk pişirmek nasibin bollaşacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk budu pişirmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında pişirilmiş tavuk görmek önünü açacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir