AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sabahlık görmek

Kahve falında beyaz sabahlık görmek

Kahve falında beyaz sabahlık görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, işsizseniz işe gireceğinize, evinde bereketin eksik olmayacağına, zorlukları aşacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz sabahlık gördüyseniz:

  • Planlarınızı kararlarınızdan etkilenebilecek kişilerle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz sabahlık görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına delalet eder.

Kahve falında sabah namazına gitmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına tabir olunur.

Kahve falında sabah namaz görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sabah namazına yetişememek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sabah ezanını okumak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine delalettir.

Kahve falında sabah namazını beklemek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini sabah namazı kılarken görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında sabah ezanında dua etmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir