AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla sarılmak

Kahve falında arkadaşla sarılmak

Kahve falında arkadaşla sarılmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, çok güzel günler geçirileceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşla sarılmak gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında sınıf arkadaşına sarılmak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşla sarılmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında ölen arkadaşına sarılmak sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir arkadaşına sarıldığını görmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun arkadaşına sarılmak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşına sarılmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşına sarılıp ağlamak zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında yakın arkadaşla sarılmak rızkının kesilmeyeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir