AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşla sarılmak

Kahve falında erkek arkadaşla sarılmak

Kahve falında erkek arkadaşla sarılmak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, makam ve rütbe edineceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşla sarılmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmak üzere olan pek çok durumun, olanağın ya da seçeneğin farkında olmalısınız.

Kahve falında erkek arkadaşa sarılmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında eski erkek arkadaşına sarılmak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşına sarıldığını görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşla sarılmak huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşının sarıldığını görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, aileyle iş yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşına sarılmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında bir erkek arkadaşa sarılmak gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, makama ve rızka sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saçlarını sarı görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir