AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşına sarılmak

Kahve falında erkek arkadaşına sarılmak

Kahve falında erkek arkadaşına sarılmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, müjdeli haberle geleceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşına sarılmak gördüyseniz:

  • Mantıklı olmalısınız.

Kahve falında erkek arkadaşına sarıldığını görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşa sarılmak aile hayatının sorunlarla dolacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşına sarılmak yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşla sarılmak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkek arkadaşa sarılmak verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, içsel güvensizliklerinize yorulur.

Kahve falında eski erkek arkadaşına sarılmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının sarıldığını görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sarı elbise giydiğini görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir