AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım portakal görmek

Kahve falında yarım portakal görmek

Kahve falında yarım portakal görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, gülmeye hasret kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım portakal gördüyseniz:

  • Rekabet ten uzak durun.

Kahve falında yarım portakal görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına alamet eder.

Kahve falında yarım ve çeyrek altın görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yarım kalp görmek ortaklıkların bozulacağına, deniz aşırı işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir işi yarım bırakmak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine yorulur.

Kahve falında yarım elma vermek hayatının bir anda allak bullak olacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yarım çizme görmek başka işler deneyeceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya inanılır.

Kahve falında yarım armut yemek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yarım altın almak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir