Kahve falında kirmizi bindalli giymek

Kahve falında kirmizi bindalli giymek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, tövbelerin kabul olacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında kirmizi bindalli giymek gördüyseniz:

  • Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru yöntemleri bulabilir veya doğru ürünlerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında kirmizi bindalli giymek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kirmizi arabaya binmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli çamaşır giymek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirmizi elbise giydiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, yüklü siparişler alacağına delalettir.

Kahve falında kirli ceket giymek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli kıyafet giymek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına alamet eder.

Kahve falında kirmizi manto giymek kendisine fırsatlar yaratacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kirli beyaz gelinlik giymek dertlerin aşılacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir