AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü biriyle uçağa binmek

Kahve falında ünlü biriyle uçağa binmek

Kahve falında ünlü biriyle uçağa binmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, zamanının boşa gideceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle uçağa binmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirmenize neden olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında ünlü biriyle uçağa binmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ünlü birinin arabasına binmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında gece uçağa binmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına alamet eder.

Kahve falında yanlış uçağa binmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaş uçağına binmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında biriyle uçağa binmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçağa binmek ve korkmak her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle uçağa binmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir