AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirmit toplamak

Kahve falında kirmit toplamak

Kahve falında kirmit toplamak sistemli şekilde başarıya koşacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kirmit toplamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı şeylerin farkında olmayabilirler veya çözümün parçası olmak istemedikleri ya da tembellik ettikleri konular olabilir.

Kahve falında kirmit toplamak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli bulaşık toplamak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında kirli tabak toplamak çok sıkıntılı günler yaşayacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli çamaşırları toplamak epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, güleceğine delalet eder.

Kahve falında kirli çamaşır toplamak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli elbise toplamak kazancının hiç azalmayacağına, işlerinde kara geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli çorap toplamak yol alacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kirmizi nişan elbisesi giymek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir