AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suyun içine düşmek

Kahve falında kirli suyun içine düşmek

Kahve falında kirli suyun içine düşmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kirli suyun içine düşmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yeteneklerinizi göstermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kirli suyun içine düşmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, işlerini büyüteceğine delalettir.

Kahve falında kirli suya düşmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber işaret etmektedir.

Kahve falında kirli dereye düşmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli denize düşmek hasret ve özlem gidereceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kirli göle düşmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kalkınacağına işarettir.

Kahve falında kirli su birikintisi görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, işlerine verimin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında kirli suya düştüğünü görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kirli suyun içinde olmak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir