AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli adam görmek

Kahve falında kirli adam görmek

Kahve falında kirli adam görmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli adam gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemelisiniz veya yeni ilgi alanları bulabilirsiniz.

Kahve falında kirli adam görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine yorulur.

Kahve falında kirli tencere görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, hayallerinin yıkılacağına yorulur.

Kahve falında kirlenmiş gelinlik görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklarını kirli görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, zenginleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kirmizi hurma görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında başkasının evini kirli görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında evi kirli görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kirli çorap görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir